Upptäck Blekinge med My Camping

08 oktober 2023 | Marknadsföring

3

Ett varumärke växer fram

Uppdraget för My Camping var ett omfattande samarbete och mångsidig uppgift som syftade till att profilera och stärka varumärket. My Camping är en campingkedja med två campingar i Blekinge, Halen i Olofström och Kollevik i Karlshamn.

Utmaningen låg i att samla tre olika varumärken (Halens Camping, Kolleviks Camping och My Camping) under samma paraply och samtidigt förbättra den digitala närvaron och stärka marknadsföringen, samt skapa engagerande marknadsföringsmaterial för att locka målgruppen att besöka campingarna.

Projektet inkluderade fyra huvudområden: Varumärkesidentitet, Hemsida, Digital marknadsföring, och Innehållsproduktion.

Varumärkesidentitet

My Camping var tidigare uppdelat i tre separata varumärken med olika grafiska profiler, vilket skapade förvirring för målgruppen. Vi började med att skapa en enhetlig varumärkesidentitet, inklusive en ny logotyp och grafisk profil som sammanförde My Camping och dess identitet.

Webbdesign och webbutveckling av ny hemsida

Den nya hemsidan hade som huvudmål att göra det enkelt för besökare att upptäcka My Campings campingar nära Blekinges vackra natur, både campingarna i sig men även upplevelserna runt omkring. Besök deras hemsida här.

Genom att tydligt kommunicera campingarnas unika placeringar samt aktiviteterna i området lockade vi besökare att utforska mer, och se campingarna som en destination -inte bara en tältplats. Med hjälp av en användarvänlig upplevelse kunde användarna sen snabbt och enkelt boka sin vistelse.

Digital Marknadsföring och Sociala Medier

En viktig del av uppdraget var att skapa en mer strategisk digital närvaro för att nå ut till målgruppen och öka varumärkeskännedom samt driva bokningar. Genom annonsering på sociala medier och sökordsannonser på Google arbetade vi aktivt med att driva relevant trafik till hemsidan som ökade kännedomen och genererade bokningar.

Reklamfilm och verksamhetsbilder

För att visa upp campingarna som attraktiva destinationer för målgruppen genomförde vi fotografering och filmproduktion på My Camping i Halen och Kollevik. Det resulterade i en bild- och videobank med marknadsföringsmaterial, verksamhetsbilder och reklamfilmer, som visar upp vad My Camping har att erbjuda.

Inleder samarbete med Åhus Friidrottsklubb

Inleder samarbete med Åhus Friidrottsklubb

Nytt samarbete med Åhus Friidrottsklubb! Sveriges andra största idrott står inför en spännande utveckling Friidrotten inser att marknadsförarna kommer bli dess räddning. Jag skämtar inte, läs själv Svensk Friidrott och World Athletics strategier för att öka sportens...

Börjar på Bravissimo Agency

Börjar på Bravissimo Agency

Back in action på Bravissimo Agency med ett av världens finaste kontor i Åhus! Det här ska bli riktigt spännande och roligt!