Börjar på Bravissimo Agency

03 mars 2023 | Marknadsföring

3

Digital kreatör & strateg på Bravissimo

Framöver kommer jag arbeta heltid som digital kreatör och strateg på Bravissimo Agency i Kristianstad / Åhus.

Vilka är Bravissimo Agency

Bravissimo Agency är en formstark digitalbyrå i Skåne. Läs mer om Bravissimo på bravissimo.se

Mitt företag

Mitt företag kommer finnas kvar fast i en mindre omfattning. Företaget kommer bli mer som en hobby vid sidan av där jag arbetar framförallt med egna projekt. Större uppdrag arbetar jag med via Bravissimo Agency.

Mycket spännande saker på gång

Vi har mycket spännande saker på gång på Bravissimo, följ mig på LinkedIn för att inte missa något!

Inleder samarbete med Åhus Friidrottsklubb

Inleder samarbete med Åhus Friidrottsklubb

Nytt samarbete med Åhus Friidrottsklubb! Sveriges andra största idrott står inför en spännande utveckling Friidrotten inser att marknadsförarna kommer bli dess räddning. Jag skämtar inte, läs själv Svensk Friidrott och World Athletics strategier för att öka sportens...

Upptäck Blekinge med My Camping

Upptäck Blekinge med My Camping

Ett varumärke växer fram Uppdraget för My Camping var ett omfattande samarbete och mångsidig uppgift som syftade till att profilera och stärka varumärket. My Camping är en campingkedja med två campingar i Blekinge, Halen i Olofström och Kollevik i Karlshamn....