Digital kreatör & strateg

Jag skapar film, foto, design, webb och strategier som stärker varumärken och driver engagemang hos målgruppen.

3

Min kompetens och erfarenhet

Jag arbetar omfattande med marknadsföring, alltifrån strategi och koncept till produktion och publicering. Tillvardags arbetar jag på reklambyrån Bravissimo Agency i Åhus.

Jag har min spetskompetens som filmskapare och fotograf, men under åren har jag även utvecklat omfattande färdigheter inom webbdesign, grafisk design och digital marknadsföring.

Projekt jag är lite extra stolt över

Mångsidig expertis

Min breda kompetens gör det möjligt för mig att inte bara skapa visuellt engagerande innehåll, utan också strategiskt planera och genomföra projekt som når sina mål. Jag kombinerar min tekniska expertis med en kreativ och strategisk syn för att leverera resultat som går utöver det förväntade.

Profilbild på Jesper Dreifaldt med kamera på Åhus Seaside

Filmskapare

Som filmskapare är mitt mål att skapa berättelser som berör och inspirerar. Alltifrån reklamfilmer, dokumentärer och innehåll på sociala medier. Jag är involverad i varje steg av produktionen, från idé till färdig film. 

Mitt fokus ligger på att leverera högkvalitativa filmer som lyckas kommunicera ett budskap eller känsla till tittaren som skapar engagemang och lämnar ett intryck. 

Innehållsproduktion och filmproduktion som digital kreatör.

Fotograf

Som fotograf är jag hängiven åt att fånga minnesvärda ögonblick och omvandla dem till bilder som berättar sin egen historia. Jag sätter stor vikt på komposition, ljus och färgtoner för att säkerställa att varje bild är en skickligt framtagen representation av ögonblicket. Mitt arbete handlar om att fånga känslor och uttryck, och jag utforskar olika stilar och tekniker för att ge varje bild sin egen unika karaktär.

Digital kreatör och strateg Jesper Dreifaldt.

Webbdesigner och WordPress

Som webbdesigner är mitt uppdrag att skapa hemsidor som förenar utsende och funktionalitet till ett. Jag strävar efter att skapa en användarvänlig och visuellt tilltalande upplevelse för webbplatsbesökarna. Mitt fokus ligger på att kombinera stilren design med moderna och användarcentrerade lösningar, som både stärker varumärken och driver resultat.

Jag tror på kraften av att göra ett starkt första intryck och med hjälp av bra webbdesign lyckas kommunicera sitt budskap och tydligt guida besökaren genom hemsidan. Genom att använda de senaste teknikerna och metoder inom webbdesign, skapar jag hemsidor som inte bara är visuellt tilltalande, utan också uppfyller sina syften.

Utöver webbdesign arbetar jag även en hel del med webbutveckling i WordPress med Divi-temat där jag byggt alltifrån enklare presentations-hemsidor till omfattande webbupplevelser med kontigunerligt förändrande innehåll.

Digital strateg

Som digital strateg kombinerar jag min mångsidiga kompetens inom kommunikation för att utveckla effektiva strategier som hjälper varumärken att få resultat. Med en bred bakgrund inom film, foto, webb och digital marknadsföring skapar jag sömlösa strategier som integrerar flera olika medier och plattformar.

Jag brinner för att skapa strategier som med meningsfullt och engagerande innehåll bygger starka relationer med målgruppen samtidigt som det stäker varumärket.

Varumärkesdesigner

Varumärkesidentitet är själva själen i en lyckad marknadsföringsstrategi. Jag har en djup förståelse för hur man bygger och förstärker en varumärkesidentitet.

Genom att kombinera mina kreativa färdigheter med insikter i design och kommunikation, hjälper jag varumärken att skapa en unik och minnesvärd identitet. Från logotyper och grafiska element till budskap och visuella riktlinjer, arbetar jag för att säkerställa att varje detalj förstärker varumärkets personlighet och bidrar till en stark och konsekvent närvaro i all kommunikation.

Digital marknadsförare

Digital marknadsföring och en strategisk digital närvaro är kärnan i framgångsrik varumärkeskommunikation på digitala kanaler.

Som digital marknadsförare är mitt fokus att guida varumärken genom det digitala bruset och säkerställa att de når rätt målgrupp. Jag specialiserar mig på att skapa effektiva kampanjer på plattformar som Google Ads och Meta Ads samt att utveckla engagerande innehåll på sociala medier.

Genom att arbeta strategiskt med content marketing hjälper jag varumärken att bygga meningsfulla och långvariga relationer med sin målgrupp.

Kontakta mig