Digital kreatör och strateg

Jag arbetar med att skapa kreativt innehåll och träffsäker marknadsföring på digitala kanaler. Mitt yrke är omfattar alltifrån enstaka projekt till omfattande varumärkesbyggande och kampanjer.

Innehåll som presterar

Kreativitet ska vara mer än snyggt, det ska fylla en strategisk roll i kommunikation som hjälper ditt företag få resultat. Jag hjälper företag skapa välproducerat innehåll som stärker deras varumärke och ger mätbara resultat i digitala kanaler.

Strategi

Strategi för hur ditt varumärke ska synas med vilket innehåll och marknadsföring för att bäst generera relevanta resultat digitalt.

Produktion

Professionellt innehåll (film, foto, text, design, mm.) som förstärker känslan du vill att mottagaren ska uppleva vilket ger din kommunikation kraft och fokus.

Räckvidd

Träffsäker digital marknadsföring i sök och sociala medier som får innehållet att nå ut till rätt målgrupp och driver värdefull trafik till din hemsida.

Senaste projekt & inlägg

Börjar på Bravissimo Agency

Börjar på Bravissimo Agency

Back in action på Bravissimo Agency med ett av världens finaste kontor i Åhus! Det här ska bli riktigt spännande och roligt!