Videoproduktion

Väck intresse och skapa engagemang om ert företag genom att berätta en story er målgrupp kan relatera till och med videostrategier förstärka känslan ni vill tittaren ska ha om ert företag/produkt. Jag hjälper er skapa slagkraftiga filmer som ger mätbara resultat i er marknadsföring.

Engagera för att konvertera

Video dominerar på digitala kanaler, bl.a. på sociala medier som används dagligen av över 80% av Sveriges alla internetanvändare. Video är även det annonsformat som har bäst konverteringsfrekvens. Detta gör video till ett av de värdefullaste medium för marknadsföring. I kombination med träffsäker digital marknadsföring har man aldrig haft bättre möjligheter att nå ut till en relevant målgrupp och få slagkraftiga resultat.

Filminspelning

Med en verktygslåda av professionella kameror, belysning, mikrofoner, drönare och annat tekniskt tjofräs som krävs, genomför jag smidiga filminspelningar i hög kvalité.

Postproduktion

Klippning som berättar en story, color-grading som sätter en ton, ljudmixning, grafik, undertexter, formatanpassning, korrektur, mm.

Graf och mätvärden med statistik i Google Ads

Videoannonsering

Nå ut med er film till rätt målgrupp med hjälp av digital marknadsföring. Jag hjälper er med videoannonsering på YouTube, Google, Instagram, Facebook och LinkedIn.

Kontakta mig

Har ni ett projekt på gång, vill bolla lite ideér eller bara lära känna mig bättre? Hör gärna av er så tar vi det därifrån!

hej@jesperdreifaldt.se
070-647 10 05

Cardellsgatan 8, 291 31 Kristianstad

Den här hemsidan använder sig av cookies. Cookies används för att förbättra din upplevelse på hemsidan och för att förbättra vår marknadsföring.  Läs mer