Tjänster

Jag hjälper företag skapa professionellt innehåll som förstärker känslan man vill att mottagaren ska uppleva vilket ger kommunikationen kraft och fokus. Med träffsäker digital marknadsföring hjälper jag företag nå ut till sin målgrupp och konvertera nyfikna besökare till betalande kunder.

Illustration av en videokamera.

Videoproduktion

Väck intresse och skapa engagemang på digitala kanaler med hjälp av video. Jag hjälper er med videoproduktion hela vägen från idé och produktion till färdigt resultat.

Läs mer

Fotografering

Gör ett professionellt intryck och stärk ert varumärke med professionella stillbilder i hög kvalité. Jag hjälper er med fotografering och bildbehandling.

Läs mer

Digital marknadsföring

Nå ut till er målgrupp på rätt sätt på rätt plattform vid rätt tillfälle. Jag hjälper ert företag med digital marknadsföring och träffsäker digital annonsering.

Läs mer

Hemsidor

Er hemsida är ert företags viktigaste plattform digitalt. Jag hjälper er ta fram en professionell hemsida anpassad efter era behov och som tydligt kommunicerar era tjänster eller produkter.

Läs mer

Grafisk design

En bra design hjälper ert företag kommunicera ert budskap, bli ihågkomna och göra ett professionellt intryck hos mottagaren. Jag hjälper er med grafisk design och formgivning.

Läs mer

Sociala medier

Marknadsför ert företag med bra innehåll och en strategisk digital närvaro på sociala medier. Jag hjälper er med innehållsmarknadsföring i sociala medier.

Läs mer

Processen

Kontakt

Vi pratar ihop oss om uppdraget via mejl, telefon och möten.

Offert

Ni får en offert för uppdraget och hur vi tänker oss upplägget.

Produktion

Uppdraget kör igång. Läs om processen under varje tjänst.

Reklambyrå per månad

Med ett månadsavtal i marknadsföring får ert företag kontinuerligt hjälp med marknadsföring varje månad. Månadsavtalet anpassas efter era behov.